Neurochirurgie

Neuromedex biedt u single-use producten voor de neurochirurgie, neuro-intensieve zorgen en pijntherapie. Alle producten werden ontworpen in nauwe samenwerking met de gebruikers en erkende medische instellingen.
Gelita Medical is ontstaan in 1875. Deze firma biedt wereldwijd een compleet gamma hemostatische producten op basis van gelatine en geoxideerde cellulose van 100% natuurlijke herkomst.
Raumedic, leider in Duitsland, biedt unieke en innovatieve oplossingen voor neuromonitoring. De jarenlange kennis en ervaring in de microtechnologie resulteert in hoog kwalitatieve, accurate en duurzame Raumedic producten die aan de meest strikte normen beantwoorden.
In samenwerking met specialisten in de klinische vereisten van de cranio-maxillo-faciale heelkunde heeft Skulle Implants een revolutionair implantaat voor cranioplastie, met een bioactief bacteriostatisch center op punt gesteld. Zijn uniek design biedt uitzonderlijke functionele en esthetische eigenschappen die een hogere levenskwaliteit aan de patiënt te verzekeren.